GRATIS* WERKHANDSCHOENEN EN VEILIGHEIDSBRIL BIJ AANKOOP VAN EEN EGO POWER+ HEGGENSCHAAR

GRATIS* WERKHANDSCHOENEN EN VEILIGHEIDSBRIL BIJ AANKOOP VAN EEN EGO POWER+ HEGGENSCHAAR

EGO Power+ snoerloze heggenscharen worden aangedreven door onze unieke 56 V Arc Lithium-accu en leveren evenveel vermogen als benzine, zonder lawaai, gedoe of dampen. Met de soepele en stille borstelloze motor en tandwielkast beschikt u over al het vermogen dat u nodig hebt. De heggenschaar is uitgerust met diamantgeslepen lasergesneden snijbladen om nauwkeurig mee te snoeien. En tijdens een bepaalde periode ontvangt u bij elke aankoop een GRATIS* set werkhandschoenen en een veiligheidsbril!


EGO POWER+ HEGGENSCHAAREN


Klik hier voor een specialist bij u in de buurt

*De gratis handschoenen en veiligheidsbril van deze aanbieding zijn uitsluitend verkrijgbaar bij deelnemende officiële EGO dealers in de periode van 01/05/17 – 30/09/17 en/of zolang de voorraad strekt.
Gedurende de aanbiedingsperiode ontvangt u bij bestelling van elke EGO heggenschaar met modelnummer HTA2000, MHT2000E, MHSC2000E, HT2400E, HT5100E en HT6500E gratis een GS002 veiligheidsbril en een paar GV001 (XL) handschoenen. Deze aanbieding geldt niet bij aankoop van andere producten van EGO.
Uw gratis veiligheidsbril en handschoenen worden geleverd door de deelnemende, officiële EGO dealer waar u de heggenschaar heeft aangeschaft, gelijktijdig met de aankoop.
Klanten krijgen geen alternatief gratis product aangeboden wanneer het product niet meer in voorraad is.
Alle gratis producten zijn afhankelijk van de beschikbaarheid, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contant geld.
Wanneer het product rechtstreeks bij de klant wordt afgeleverd, kunnen extra verzend- en leveringskosten in rekening worden gebracht.